CONTRIBUTIA DE PARTICIPARE

Contributia dumneavoastra este urmatoarea:

  • Plata contribuției de participare trebuie facută în termen de 5 zile de la înscrierea online.
    Neîncadrarea în acest termen duce la ștergerea înregistrarii din tabelul participanților, cu posibilitatea înscrierii ulterioare, dar nu mai târziu de 30.07.2015, ora 12.00.
    Termenul limită de înscriere online la curse este 30.07.2015 ora 12:00, iar cel până la care banii trebuie confirmați de banca noastră este ora 17:00.
  • După aceste termene nu se mai fac înscrieri online, iar cei care nu au contribuția de participare validată de bancă vor fi scoși din tabelul de participanți, având posibilitatea de a se înscrie la fața locului, în limita locurilor disponibile.

  • Important!! Pana pe 1.07.2015, pentru studentii cu varsta de sub 24 ani, pensionari, membrii Salvamont/Jandarmeria Montana, dar si pentru toti cei cu domiciliul stabil in Busteni contributia de participare este de 40 de lei la Vertical, 80 lei la SkyRace si 100 lei pentru ambele curse, cu inscriere online si plata in 5 zile, doar cu OP sau direct la ghiseul bancii. Dupa aceasta data si/sau pentru inscrierea la fata locului, contributia de participare pentru categoriile de mai sus este de 50 lei pentru Vertical, 100 lei pentru SkyRace si 130 lei pentru ambele curse. La ridicarea kitului va rugam sa aveti, dupa caz, carnetul de student vizat/ talonul/ legitimatia/cartea de identitate.
Translate »