VERTICAL

Distanta: 5.4 km si 1250 metri diferenta de nivel
Categoria: Skyrunning, foarte dificil
Start: Vineri, 7 august 2015, ora 16:00 de la Telecabina Busteni
Timp limită final: 2 ore 30 minute
Puncte de susținere: 2 puncte de hidratare
Marcaj: marcaj turistic cruce albastra
Experienta montana: recomandata


Am realizat pentru dumneavoastră o hartă interactivă, care să vă permită o cât mai bună întelegere și însușire a traseului de concurs:

  • Puteți exporta track-ul în ce format doriți, tot ce trebuie să faceți este să bifați tipul de fișier dori și apoi să dați click pe butonul ”Ok”.
  • Puteți observa profilul traseului în partea stângă a hărții, iar plimbând cursorul pe profil veți vedea altitudinea și distanța pe track-ul cursei.
  • Pentru a vizualiza traseul in Google Maps – click pe More și apoi click pe Google Maps.
  • Pentru borne kilometrice – bifați butonul ”kilometre”.
  • Aveți posibilitatea de a da ”zoom”, dar și de a schimba tipul afișării hărții (layers). Pentru a schimba layerul, dați click pe iconița de Layer.
  • Pentru informații complete legate de hartă și profil dați click pe butonul ”Details”.
  • În colțul din dreapta-sus al paginii puteți observa un QR Code, pe care vă invităm să îl scanați folosind aplicația telefonului dumneavoastră pentru a avea harta și pe telefon.

Descriere traseu:

Traseu dificil recomandat sportivilor si alergatorilor cu experienta montana foarte bine pregatiti!

Se pleaca de langa Telecabina Busteni pe traseul turistic binecunoscut (marcat cu cruce albastra) care duce la Babele, imediat incepe urcusul foarte sustinut si cu portiuni dificile din punct de vedere tehnic. Te ajuti de lanturi, mergi prin jgheaburi adanci sau pe marginea prapastiilor, urci trepte de piatra si sari peste izvoarele de apa intalnite in cale…

Desi nu sunt probleme de orientare (poteca este foarte clara si strabatuta de multi), vor fi voluntari pentru indicarea directiei imediat dupa plecare, la intersectia cu cascada Urlatoarea dar si la cabana Caraiman!

PROFIL MAP BUSTENI VERTICAL RACE® 2015 (OFFICIAL)

 

 

Translate »